onsdag 27 februari 2013

Now I can look you in the eye

Här planeras det för fullt! Solsken, jäkligt gott humör och en stor plätt att göra vad vi vill med - kan man begära något mer?!

8 kommentarer:

  1. låter skoj! Vad ska ni göra där? Vilken kurs är det? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ingen kurs utan ett projekt av ett nytt utskott, Odlingsutskottet. Vi har fått mark i trädgårdslabbet att göra vad vi vill med - det ska bli en plats för studenterna att mötas och odla tillsammans på! Massa fina sponsorer har vi också fått så vi kan i princip få vilka växter vi vill! Kolla in http://alnarpcommunity.wordpress.com/

      Radera
  2. Ha! Visste att du var en SLUare! Härligt!

    Grymt odlingsprojekt, önskar jag hade kommit på idén när jag pluggade...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Jaså, du med? :D

      Ja, jag önskar att någon (jag?) kom på idén tidigare - nu ska jag flytta härifrån i sommar och kommer inte kunna vara med så mycket i framtiden. Men jag ska allt hålla koll på det när det växer fram!

      Radera
  3. Jajjemensan! Men i Uppsala då, ultunastudent 2006-2012. Nu är jag äntligen klar.

    Vad läser du? Eller jobbar du på campus? Själv blev jag veterinär tillslut, men det är riktigt skönt att inte behöva plugga längre även om det var väldigt roligt det med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ah, härligt! Landskapsarkitekt här, inne på fjärde året nu. Jag börjar bli lite trött på plugget då jag gick direkt från gymnasiet men nu börjar jag se ljuset i tunneln. Det ÄR ju egentligen roligt, det är bara att jag inte riktigt orkar engagera mig på samma sätt längre. I sommar flyttar jag dessutom härifrån och läser sista året på distans (en kurs, praktik och exjobb = 2 terminer), så det ska bli väldigt skönt med lite miljöombyte. Byta hjulspår helt enkelt. Sen att det känns läskigt att komma ut i arbetslivet är en helt annan sak! ;)

      Veterinär låter fantastiskt roligt, det hade jag absolut kunnat tänka mig. Jag har tyvärr lite för lätt för att svimma, annars hade jag nog satsat på det eller läkare.

      Radera
  4. Men åååååååh, så härligt! En sådan där åker skulle jag vilja ha till solrosor och majs. Främst solrosor. Så roligt att läsa till landskapsarkitekt! Låter som en dröm.

    Solsken
    //Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det bästa är att det är en yta till som inte syns, som är nästan större! Solrosor, majs och massa annat spännande kommer det att bli... :)

      Radera